Cursos


Aquest any volem promoure i desenvolupar les intel·ligències i competències dels nostres alumnes mitjançant els següents cursos:

o  Intel·ligències múltiples i web 2.0
Aquest curs presenta i aprofundeix en el coneixement de diferents eines Web 2.0 que ens permetran desenvolupar les Intel·ligències Múltiples a l’aula.


o  Competència audiovisualTractament d’imatge amb Adobe Photoshop Elements

Curs basat en el programa d’Adoble Photoshop Elements. L’objectiu és fer una introducció del programa i conèixer algunes de les eines que ens ofereix en el tractament de fotografia i d’imatge en general.

o  Treballem la geolocalització i QR a l’aula -tancat-

Aquest curs que permetrà conèixer i experimentar amb els QR i eduLOC, entorn tecnològic que promou l’aprenentatge basat en la localització. Aplicant metodologies educatives motivadores amb la integració de les TIC, permet generar continguts vinculats al territori i al servei de la comunitat local. Es promou així la participació activa dels alumnes en activitats d’aprenentatge, tot descobrint l’ús educatiu dels mòbils.
Utilitzant eduLOC, els alumnes identifiquen els aspectes més interesants o bé els problemes del seu municipi, col·laborativament fan un treball de recerca, elaboren uns continguts multimèdia i els publiquen com a itineraris o jocs per ser experimentats sobre el territori utilitzant dispositius mòbils amb GPS.

o  Espais d'aprenentatge 2.0 amb els serveis de Google: Sites, Drive, Calendar, Maps, Hangout... -tancat-
Curs telemàtic adreçat al professorat que vulgui conèixer les possibilitats didàctiques d'eines web 2.0 que faciliten el treball col·laboratiu. S'utilitzarà l'aplicació Sites per crear un portafolis que reculli tot el procés d'aprenentat-ge i els treballs elaborats amb altres eines de Google: Drive, Calendar, Maps, Hangout. Algunes de les activitats es faran en grup.


o Working together (linguistic competence) -tancat-

La comunicació és una part integral de la nostra societat i és una eina essencial en l’aprenentatge. Les llengües estrangeres es veuen atrapades a l’aula i necessiten sortir dels murs del centre i obrir-se a altres centres d’arreu del món.
Aquest curs centra el seu objectiu en desenvolupar la competència lingüística mitjançant eines digitals per ampliar l’aula al món, mostrant la importància de la comunicació i interacció mitjançant projectes.